Tuesday, March 18, 2008

Ku Kemas Sendiri


biasa...
Zia akan mengemaskan kelengkapan aku sebelum aku keluar untuk out station,

malam ini.
aku sendiri menyediakan kelengkapan diri...
dua beg cukup..satu beg berisi kelengkapan kamera,dua,beg berisi pakaian..sedikit sahaja sehelai jeans Topsman terlipat rapi...dan beberapa t-shirt hitam kegemaran..

esok kerja separuh hari..
tapi ada perkara yang masih belum selesai..
sistem EIS-RTD JB akan dihantar pada 27 ni(sambil fiza tolong siapkan manual pengguna)...dan masa yang sama Perak-GIS ada presentation di JPBD Perak..(nak baiki sikit slide)

petang tadi tukar duit
RM 153 = Rp420000
nisbah 1:2745
cukuplah..sebab gaji belum masanya..

antara keperluan yang kubawa

opsss..dinda..
ada lagi ke barang yang kanda tertinggalll???


4 comments:

azi said...

huk... huk.. huk...
jaga diri bebaik....

suealeen said...

so azi ni tinggal dengan siapa ni? sorang ke?

btw, tahniah sebab bakal jadi parents. welcome to the club of sometimes runsing2, pening2, hepi mepi...

tips untuk orang mengandung ni.. dun stress.. kalo keras je kat bhgn abdomen tu maknanya ada le baby. baby bergerak sekitar bulan ke5.. best apa mengandung anak sulong...

ND said...

amacam Indonesia?...best banget? :D

faizal nayan said...

Perak GIS? Bila? Nak datang ke?
Weh aku kahwin 8/6/2008