Wednesday, September 2, 2009

Capturepixs @ PUTRAJAYA

New Wing at PUTRAJAYA

Berita gembira buat bakal pengantin dan juga pengemar perkhidmatan fotografi kami dengan segala sukacitanya kami telah menambah pusat perkhidmatan kami di PUTRAJAYA


Dengan rasa berbesar hati
mengalu-alukan tempahan fotografi perkahwinan atau apa jua yang berkaitan dengan perkhidmatan tersebut di sekitar Lembah Klang dengan harga yang berpatutan di samping memberikan hasil kerja yang memberasangkan.

capturepixs

GET 10% DISCOUNT FOR EARLY BOOKING (3 MONTH B4 EVENT)


segala ajuan persoalan mengenai pakej dan sample album boleh hubungi terus
Izat @ 012.27.555.93
Senior Photographer

3 comments:

nurul said...

nasib baik ada gambo aku...

izzat said...

nurul???
mana satu yer gambar awak?
heheheheheh...
blh lah rekomen rerakan anda yang lain..

saya suka gambar awak..
tu yang saya bubuh tu..

Diyana said...

saya nk tanya kalau luar dr putrajaya tak buat ek?then nak tahu setiap pakej awak tu berapa ek?actually sy tgh survey photographer utk wedding adik sy yg still tak dapat lagi sampai sekarang ni...sebarang makluman boleh tak emailkan kepada sy di farahdiyanarohizan@gmail.com