Thursday, August 20, 2009

Fun Kids : Ummar Faiq Mohd Nasri

Ummar faiqh

Ummar Faiq

bestnya kalau dapat gambar bersama keluarga macam ni?
aksi santai, ada orang amikkan gambar, gambar yang menarik,
komposisi menarik..
opss hasil akhir pon menarik..

buat pasangan Lyana dan Nasri serta baby comel mereka Faiq, saya mengucapkan terima kasih atas kesudian untuk mendapatkan sentuhan saya dalam merealisasikan impian anda untuk membuat family portraiture. walaupun dalam waktu yang singkat dan terpaksa melayan karenah Faiq yang chomel + gebu tu..heheh... dapat juga kita selesai sesi kita tu..

CLICK FOR MORE PIC

diharap kalau Faiq dah nak sambut besday nanti blh call uncle utk shooting lg..hehehe

Anda Bagaimana?? berminat

Harga Promosi (September hingga Oktober sahaja)
RM 500
2 hour session
1 album (design + hot stamp size 8'X 24' 10 pages)
1 dvd copy (all pics with high resolution file)
Only at PUTRAJAYA.


terus hubungi saya
untuk tenpahan dan maklumat lanjut..

ENJOYS

1 comments:

ctlyana said...

eiii... gempalnya tangan mama budak ni... :) suka suki je uncle ijat ni tambah ejaan nama FAIQ ya...