Friday, January 30, 2009

OP:FOTOKAHWIN ASSIGNMENT- Outdoor


outdoor session kat Istana Garden, dipertemukan dengan beberapa jurufoto lain seperti Didiz and Araz. Kira kat kawasan bandaraya JB ni, ini adalah kawasan yang popular bagi tujuan outdoor shoting untuk wedding atau pun pre-wedding.

3 comments:

MazrulHisyam said...

Ijat...aku tengah prati gaya wedding photo kau, sebab bulan 6 nak kena amik gambo anak buah kahwin...Keje free punya!

hasya pun dah setahun kan...ade kawan la Najwa cam nih!

izzat said...

heheh,,
perati la bro... yang mana baik tu amik je aa.. yang x baik jgn ikut
kekekek
hasya baru umur 6 bulan... tp kalau ikut tahun dah kira setahun la...
hehehhe
gambar hasya ada kat sini http://chomelmama.blogspot.com

om said...

I wish all event photographers take pictures like these. I love the wide angled ones.