Wednesday, October 8, 2008

Dari Kami untuk 1429H

Terima kasih atas doa dan ucapan yang telah diberikan dari media yang pelbagai masa kini.
Semoga bertemu keindahan RAMADHAN untuk tahun yang akan datang
Salam sayang penuh makna buat semua

2 comments:

Jek said...

Color sofa tu distracting sikit la bro. Cuba pakai kerusi kayu jati, mungkin tak menganggu subjek utama photoshoot ni .. kekeke... (otai foto, aku nak ajar??) keke..

Anyway, aku suka gambar gambar macam ni. Gambar orang berkeluarga. Dengan isteri dan anak (anak-anak in future). Smart berbaju raya.

Semoga hidup bahagia dan ceria selalu..

madkantoi said...

tu je sofa yang ada..
distract ke.. out of frame ker.. bantai je..
kekeke..
kekadang gambar yang bermakna tu x semesti musti folow the rule.. yang penting saat indah bersama TERAKAM bahagia...